torsdag 2 oktober 2014

Nyttiga bollar som avslutning

Igår var näst sista gången på Rootcamp nummer 4. Det märks att hösten kommit för nu kan vi inte hålla till överallt i skogen, det mörknar så fort. Men under gatlampors sken går det lika bra att göra burpees som under sommarkvällens ljusa himmel. Det roliga med utomhusträning precis hela året om är att man får tänka annorlunda. Upptäcka nya platser och nya former för träningen. Kanske blir det reflexspårning och pannlampor på nästa omgång i oktobernovembermörkret? Och lekplatsen som vi höll till på i vintras kommer garanterat bli till utegym igen.

Mina grymt starka och envisa rootisar fick tävla i par och det är så otroligt kul att se hur en kastanj kan trigga dem till att orka mer. Hur chansen till seger driver dem framåt. Lite till, lite mer! Alla belönades med klassisk jennyhjärta-fika: "nyttiga bollar" och varmt yogi-kanelte.


Här är receptet som jag snott från Annika Sjöö. Eftersom det kan finnas allergiker bytte jag ut mandelmjölet mot vanliga ekologiska havregryn. Funkar det med. En matberedare är ett måste, annars får du inte rätt konsistens.Inga kommentarer: