torsdag 15 maj 2014

Nu börjas det!

Igår sprang jag Stafettvarvet med jobbet. Ett skönt gäng med grymt fina och faktiskt praktiska pannband sprang runt, runt i ett regnigt Slottskogen. Två lag hade vi fått ihop: Runlovers och Fastrunners. Vi tyckte såklart att vi var bäst, trotsade regnet som senare avtog och skålade glatt i bubbel och annat. Mumsade i oss våra välförtjänta chips, pannkakor, ost, bröd och aioli.

Lite sena avhopp gjorde att jag var en av dem som fick dubbla. Två x knappt 4km är en perfekt uppladdning inför helgens Göteborgsvarv. Ja nu börjas det! För Göteborgsvarvet är en finfin uppladdning inför Stockholm Marathon om drygt två veckor. 

Sen blir det vila från löpningen. Semester från träningen ett litet tag efter ett långlopp. Som är så viktigt för att låta kroppen återhämta sig. För att suget efter löpningen ska komma tillbaka. För sen blir det skön härlig träning i svensk skog och på franska stränder. Inför höstens olika lopp: häftiga Midnattsloppet, underbart vackra Lidigöloppet, tuffa Risveden terräng. Och så final på sköna Finalloppet. 

Många lopp blir det i år igen. För Jenny hjärtar verkligen löpning.


1 kommentar:

Lina Fasth sa...

.....smått galen fina vän.! Men vad gör man inte när man hittat något roligt