söndag 5 januari 2014

Fjälliv

Skulle verkligen vilja stanna kvar. "Mamma jag vill bo här. Alltid". Jag är nästan beredd att hålla med. Då vet man att semestern har varit bra.


Helt bortkopplad från allt utom det väsentligaste: snö, skidor, brasa och bastu. Massor med pannkakor, varm choklad, bärs och gulash. Sovmorgon varje dag och så bara löka i underställ eller OnePiece. Skidskola för de små och tokåkning för de stora. Trodde aldrig att jag skulle bli så stolt över Vildas swischande och hockeystopp. Och att se Leo köra före i liftkön och stolt berätta för liftkillen att han minsann inte alls behöver någon hjälp värmer mitt mammahjärta.


Allt är så enkelt när man för en stund slipper vardagstjat, tvätt, städ, läxor och jobb. Och speciellt såhär efter jul. Bara vara tillsammans med Valleshow och korvgrillning. Afterski och pjäxdans. Sällskapsspel och streckläsning. Och som krydda: lite förkylningar. Men när man får sova och mysa blir man snabbt frisk. Och med avslutning med godaste våfflorna på Fågelboets våffelstuga kör vi  nöjda hemåt. 


Jag är utvilad och upprymd och redo att möta 2014s alla utmaningar. 


Jenny hjärtar fjällen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh låter ju gör gött!