onsdag 22 april 2015

Att hämta kraft utomhus

Längtar ut! Naturen är just nu som ett grönt, mjukt, ljust, fågelkvittrande vaccin. Särskilt just nu. Och speciellt  för oss många som tillbringar största delen av dagen inomhus. Kanske på kontor, kanske i butik, kanske på ett lager, i en studio, i ett konferensrum. I en bil eller på ett sjukhus. Ja många av våra platser är inomhus.

I naturen går det lätt att glömma tid och rum. Det är ingen myt att vi behöver naturen. Att vi behöver känna, se och dofta det som är naturligt. Det får många av oss att må bra.

Vi stressar och pressar, ordnar och fixar, men i skogen eller på en klippa vid havet behöver vi inte det. Här är det redan ganska ordnat. Vågorna kommer och går. Trädens knoppar slår ut. Utan stress och press. Helt naturligt. Utan att vi lägger oss i. Det är nog därför det blir lugnt därinne när vi är därute.


Ikväll var det magiskt igen. På utomhusträningen med Rootcamp. I vackra Billdals park. Jag är så lyckligt lottad som får hålla på med detta! Jag älskar våra ledord #träningsglädje #utomhus #tillsammans. De är enkla och geniala. Det viktigaste för oss i Rootcamp är ju att ha roligt ihop när vi tränar utomhus i grupp.


Jag hämtar kraft från naturen. Har du provat det på sistone?


Inga kommentarer: